Zeefdruk & Merchandise

<p>Zeefdruk is een druktechniek waarmee bijna alle vlakke materialen bedrukt kunnen worden. Denk hierbij aan; stickers, diverse kunststoffen, papier, volkern-materialen, metalen, hout en natuurlijk textiel. Een techniek die uitermate geschikt is voor duurzame toepassingen, en om reclame-uitingen net die extra uitstraling te geven. Omdat we alle bewerkingen in eigen huis hebben, houden we de volledige controle over het eindresultaat. Ook blijven we de ontwikkelingen in de zeefdruk op de voet volgen, waardoor we bijvoorbeeld steeds milieu-vriendelijker kunnen werken, en waardoor het scala aan materialen dat bedrukt kan worden steeds groter wordt. </p>

Coole giveaways, leuke artikelen om op te vallen en uw naamsbekendheid mee te vergroten.

Verras uw relaties met leuke, hippe gadgets zoals.. handige herbruikbare shoppingtassen, geinige feesthoedjes, grappige zwaaihandjes, feestelijke toeters, goedkope promotiepennen, kleurige vlaggetjes, grote- en kleine ballonnen, vlaggenlijnen, business gifts, zakelijke kerstgeschenken, pennen, bierviltjes en nog veel meer…. voor elke gelegenheid het perfecte presentje en…  in iedere prijsklasse!

U kunt kiezen uit een breed assortiment originele promotionele artikelen en relatiegeschenken uiteraard voorzien van bedrukking tegen de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Een ruim aanbod met de mooiste cadeaus om  uw medewerkers, klanten en relaties mee te verrassen en te waarderen.

Tabel  Lijst 
Tabel  Lijst