Interieur & Restyling

Op zoek naar een compleet nieuwe en trendy look voor uw interieur in uw woning of bedrijf, een metamorfose?

Of is het interieur van uw boot of caravan toe aan een nieuw jasje? U wilt eigenlijk een geheel nieuwe uitstraling van het interieur maar twijfelt nog omdat u huiverig bent voor het kostenplaatje dat er aan zou kunnen hangen. Dan hebben wij voor u DE oplossing,  wij bieden u de grootste kostenbesparing op uw renovatie!

Wij zijn gespecialiseerd in  ‘het wrappen van objecten’ en kunnen op deze wijze vakkundig uw interieur niet alleen op een heel bijzondere manier nieuw leven inblazen maar u zult versteld staan wat een kostenbesparing deze bekleding is!

Effen kleuren, leer, stoffen, steen, stoffen, metallic, glitter, de bekledingsmogelijkheden  (de wrappings) zijn talloos!

Uw keuken in een stoere RVS look of geef bijvoorbeeld aan uw praktijk juist een smaakvolle, eigentijdse,  warme uitstraling d.m.v. een prachtige houtnerf op de deuren of wanden. De hal een luxe uitstraling met bijvoorbeeld een chique marmerbekleding….

Wij geven op deze manier aan uw huidige interieur (de muren, kasten, boekenplanken, bureaus noem maar op) heel snel  een trendy, eigentijdse uitstraling!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. We informeren u graag over de vele  mogelijkheden en denken met u mee bij het keuzeproces  daarbij uiteraard rekening houdend met uw specifieke wensen zodat we een passend harmonieus geheel voor u kunnen samenstellen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Tabel  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Tabel  Lijst